Re-Treat yourself

Re-Treat

Yourself

Ik combineer mijn Yoga achtergrond en opleiding met de ervaring die ik zelf altijd zoek in retraites: uitgerust en met een andere blik weer terugstappen.

Dat is het doel.

Dus mijn retraites noem ik graag light yoga and heavy relaxing en daarin komt heel veel aan bod. Niet alleen dagelijkse yoga lessen. Ik werk ook met energetische healings dus Reiki bijvoorbeeld. Met ademhalingsoefeningen die ik gebruik om meditatiesessies verder te verdiepen.

Ik doe dat het liefste op Ibiza. Mijn eiland geeft me de energie die ik nodig heb om op te laden. Ik kom er al heel lang en ben er zelfs getrouwd. Ik voel me daar het meest gegrond en tegelijkertijd open voor wat het leven me te bieden heeft. Er gebeurt iets in mn kop zodra ik voet-aan-eiland zet en die energie geef ik graag door.

Editie 2020

Casa Naya IbizaVoor de 2e keer in 2020 deze mooie dagen moeten overslaan .. maar we komen zeker terug!


Met trots presenteer ik de derde editie van de Papiliones retraite-reeks: Re-Treat Yourself op Ibiza!

Van maandag 28 september tot en met zaterdag 3 oktober verblijven we in de prachtige Casa Naya Rural:

mijn favoriete adres op Ibiza waar alles in het teken staat van oprechte gastvrijheid.

 

Een volle week voor jezelf, waarin jij centraal mag staan. Onder het motto light yoga, heavy relaxing  heb ik een mooi programma voor je samengesteld.

 

Je start de dag met een licht ontbijt waarna ik je meeneem in een morning yoga flow. We gebruiken ademhaling om door de asana’s heen te bewegen en schenken aandacht aan yin en yang: inspanning en ontspanning. Alles samen in steeds wisselende sessies. Ervaring met yoga is niet nodig: voor elk level is genoeg te ontdekken.

 

Naast Hatha Yoga teacher ben ik ook Reiki 1 practitioner,  Bars© Practitioner, meditatie trainer en transformatief coach: gedurende de week kan ik je energetische healings aanbieden of als je dat wil een 1-op-1 coach sessie.

Elke dag lunchen we bij de Casa, om vervolgens de middag naar eigen inzicht in te delen. Ik neem je graag mee op een natuurwandeling met een lokale gids (bij de fee inbegrepen) en neem vooral je tijd om The White Isle verder te ontdekken. Met meer dan 80 baaitjes, een prachtige oude stad en natuurlijk de bohemien markten valt er genoeg te beleven.

Voor de liefhebber eindigen we de dag met een restorative yoga nidra sessie.


Prijs per persoon: €899 op basis van overnachting in een gedeelde tweepersoonskamer. Deze luxe kamers zijn voorzien van airco, aparte bedden, en-suite badkamer inclusief föhn en toiletries, koffie- en theezetfaciliteiten.

 

INCLUSIEF


       5 overnachtingen in Casa Naya

       Transfer van en naar het vliegveld

       Water, thee en fruit vers op je kamer

       5 x ontbijtbuffet

       4 x morning yoga

       4 x yoga nidra (in de avond)

       4 x lunches

       Excursie: natuurwandeling Noord-Ibiza

       Badlaken; yoga mat

       Gratis WIFI

       Dagelijkse schoonmaak

EXCLUSIEF


       Vliegticket

       Diners

       Autohuur


Vragen? Aanmelden? 


Mail me op info@papiliones.nl of bel 06-20660926