Team coaching

GROEI

hoe groei jij?

Mijn grootste drijfveer is groei. Groei van binnenuit wel te verstaan.

Meestal is er een externe oorzaak voor onze groei aan te wijzen en vaak is dat een minder positieve: verlies van een dierbare, faillissement van je organisatie, je partner die opstapt.

Maar wat nu als je zelf de regie terugpakt: als je jouw groei laat ontstaan van binnenuit, vanuit je oorspronkelijke nieuwsgierigheid naar wat het leven je nog meer te bieden heeft?

Wie wilde je worden toen je kind was? En waar sta je nu op dat pad?

De trainingen die ik aanbied, zijn gericht op Growth leadership: groei van binnenuit heb ik geleerd vanuit de Vipassana traditie in mijn opleiding tot Mindfulness Based Emotional Intelligence Meditatietrainer.

Vipassana met een Google twist: de combinatie van mindfulness met het gedachtengoed van Goleman’s Emotional Intelligence en Sarah Lazar’s Neuroplasticity maakt dit tot een ijzersterke 6-weekse reeks waarin je vanuit jezelf de leiding neemt en jouw GPS opnieuw instelt.

Heel dicht op deze huid en daarom voor mij een logisch uitbreiding op mijn toolkit, zijn de trainingen via het Growth Leadership Network Nederland (onstaan in de USA en gebaseerd op het gedachtengoed van Hylke Faber’s Taming your Crocodiles).

Ik ben Senior Facilitator in team coaching waarbij de opbrengsten zijn samen te vatten als:

  • Betrokken medewerkers die zich gezien en gewaardeerd voelen
  • Groeicultuur-organisaties zijn High Performance organisaties
  • Groeicultuur-organisaties werken als een magneet op schaars talent in een krappe arbeidsmarkt